Warm buffet

Voorstel #1

Voorgerecht
Verse zalm met dille
of parmaham met meloen
of gerookte Noorse visschotel

Buffet
Scampistaartjes Nantua
Lottefilet met jonge preisnippers
Parelhoenfilet Fine Champagne
Varkenshaasje Archiduc

Voorstel #2

Voorgerecht
Halve ananas met zeevruchten
of cocktail De Jachthoorn
of gerookte eendenborst met garnituur

Buffet
Zalmfilet met garnaal – dillesaus
Zeetongfilet Normande
Mechelse koekoeksfilet met dragonsaus
Ossenhaas Stroganoff

Voorstel #3

Voorgerecht
Halve ananas met zeevruchten
of carpaccio van runderhaas
of cocktail met grijze garnaaltjes

Buffet
Lotte met witloof in roomsaus
Scampi op oosterse wijze
Ossenhaas champignonroom
Eend met roze pepersaus

Voorstel #4

Voorgerecht
Cocktail Eden
of gerookte zalm en haringtartaar
of carpaccio van Gandaham

Buffet
Lamskroontje met rozemarijnsaus
Parelhoenfilet Fine Champagne met druifjes
Zeeduivel met jonge prei
Scampi met lookroomsaus

Voorzien bij alle buffetten

Gegratineerde aardappelen en kroketjes
Waaier van koude en warme seizoensgroenten
Ovenverse broodjes, roomboter
Warm pastagerecht van de chef
Dessert (vooraf te kiezen): verse fruitsalade of chocomousse of vanilleroomijs

“Gelieve ernstige allergieën aan specifieke voedingsmiddelen, met betrekking tot bestelde gerechten, VOORAF te vermelden aub !”