Samengestelde diners

Samengestelde diners

Diner #1

Zalmfilet op bedje van sla met dillesaus
Tomatenroom met balletjes
Gemarineerd varkensgebraad met wildsausje en groenteboeket
Warm appelgebak met vanilleroomijs

Diner #2

Grijze garnalencocktail
Cressonroom
Runder- en varkensgebraad met vleessaus en groentekrans
Tiramisu met amandelroomijs

Diner #3

Oostends vispannetje
Gevogelteroom
Mechelse koekoekfilet met groenteweelde en champignonroomsaus
Gezoete, warme kriekjes met vanille-ijs

Diner #4

Parmaham met meloen
Kervelroom
Varkenshaasje Stroganoff met groenteweelde
Soesje gevuld met vanille-ijs en warme chocoladesaus

Diner #5

Zeevruchtencocktail
Aspergeroom
Kalfsgebraad Prince Orloff met groentekrans
Zwarte woudtaart met vanilleroomijs

Diner #6

Zalmfilet en croûte met dragonsausje
Agnes Sorel kippenroom
Lamsnootjes met groenteboeket en mosterdsausje
Javanaisgebak met vanillesaus en slagroom

Diner #7

Zalmfilet met tuinkruiden en prei in wittewijnsaus
Kalfszwezeriken in korstdeeg met zacht kerriesausje
Varkenshaasje Agnes Sorel met champignons en gerookte ham
Trio van fruitbavarois met coulis

Diner #8

Gevulde ananas met krab, grijze garnaaltjes en zeevruchten
Spiesjes tongfilet met Gandaham in Duvel-mousselinesaus
Kalfsoester met groenteweelde en zacht pepersausje
Crème brûlée

Diner #9

Carpaccio van runderhaas met parmezaan
Zeetongfilet met zalm in kreeftensaus
Parelhoenfilet Fine Champagne met druifjes
Chocoladetaartje met hazelnootijs

Diner #10

Cocktail Eden (meloen gevuld met grijze garnalen, gerookte zalm)
Zeeduivel en langoustinestaartjes met dillesausje
Gevlamde eendenfilet met roze pepersaus en witloof
Gekoelde sabayon met fruit

Diner #11

Carpaccio van Gandaham met olijfjes en gedroogde tomaatjes
Tongfilet Suchet met fijne reepjes groenten en wittewijnsaus
Compositie van kalfsoester met zwezeriken en champignonsausje
Tarte tatin met peperkoekroomijs

Diner #12

Scampi in kreeftensaus
Gandaham met groene asperges en sint-jakobsvruchten
Lamskroontje met rozemarijn en groenteboeket
Tulpgebakje met ijs en rode vruchten

Diner #13

Sint-jakobsvruchten in pannetje
Parijse champignonroom
Zeetongfilet met garnalensaus
Struisvogelfilet met verse vijgen en parelwijn
Tulpgebak met kokosijs, kaneelijs en vanillesaus

Diner #14

Noorse gerookte visschotel
Consommé met Port
Scampi en sint-jakobsvruchten in kreeftensaus
Kalfsfilet met boschampignon en verse tijmsaus
Crêpes sibériennes met vanille-ijs

Diner #15

Gerookte eendenborstfilet met notendressing en garnituur
Selderroom met gerookte palingsnippers
Zeetongfilet Normande
Lamsfilet met groenteweelde in muntsausje
Warm appelgebak met kaneelroomijs en vanillesaus

Diner #16

Krokant gebakken kalfszwezeriken op bedje van prei met lichte kerriesaus
Bloemkoolroom met gerookte zalmsnippers
Vispannetje met kreeftenvlees en scampi Nantua
Eendenfilet met appelsientjes
Ananas op de wijze van de chef

Diner #17

Gerookte zalm met haringtartaar en asperges
Kreeftenroom
Huwelijk van zalm en grietfilet
Sorbet
Duo van varkens- en ossenhaas met groenteboeket en sausje
IJspronkstuk met coulis en fruit

Diner #18

Gegratineerde oesters met champagnesaus
Garnalenroom met krabstukjes
Tongfilet met kreeft Nantua
Sorbet spéciale
Everzwijnfilet uit ‘t jachtpaviljoen met wintergarnituur
Dessertpalet “De Jachthoorn”

Bij alle voorgerechten en soepen worden broodjes en roomboter voorzien.
Bij alle tussengerechten worden hertoginnenaardappelen geserveerd.
Bij alle hoofdgerechten worden kroketjes geserveerd.

“Gelieve ernstige allergieën aan specifieke voedingsmiddelen, met betrekking tot bestelde gerechten, VOORAF te vermelden aub !”