Soepen en tussengerechten

Verse soepen

Stel zelf uw diner samen

Cressonroom     € 3,00
Kervelroom     € 3,00
Warme groenteweelde met balletjes     € 3,50
Aspergeroom     € 3,50
Tomatenroom met balletjes     € 3,50
Gevogelteroom     € 3,50
Parijse champignonroom     € 3,50
Broccoli-bloemkoolroom met Ardense ham     € 3,50
Courgette-komkommersoep met gerookte zalmsnippers     € 4,50
Roomsoep Agnes Sorel     € 4,00
Heldere ossenstaartsoep     € 4,00
Consommé met port of sherry     € 4,50
Kreeftensoep     € 4,50
Erwtensoep met spekjes     € 3,50
Preisoep met Breydelspek     € 3,50

Warme tussengerechten vis

Stel zelf uw diner samen

Gebakken zalmfilet in tuinkruidensaus met fijne groentjes     € 10,50
Tongfilet Normande     € 12,50
Tongfilet Veronique     € 12,50
Opgerolde tongfilet met zalm in witte wijnsaus     € 12,50
Zalmforel en langoustinestaartjes in champagnesaus     € 12,00
Lotte met jonge preisnippers     € 13,00
Lotte met rivierkreeftjes in dillesaus     € 13,50
Zeeduivel, zalmfilet en scampi in preisausje     € 13,50
Opgerolde tongfilet met kreeft in kreeftensaus     Dagprijs
Tarbot met fijne groentjes in champagnesaus     Dagprijs

Bij al onze visgerechten worden hertoginnenaardappelen geserveerd.

De visgerechten kunnen ook als hoofdgerecht geserveerd worden mits supplement van de helft van de prijs per persoon.

“Gelieve ernstige allergieën aan specifieke voedingsmiddelen, met betrekking tot bestelde gerechten, VOORAF te vermelden aub !”