Soepen en tussengerechten

Soepen

Stel zelf uw diner samen

Cressonroom     € 3

Witloofroom     € 3

Aspergeroom     € 3,50

Parijse champignonroom     € 3,50

Courgette-komkommerroom     € 3,50

Kreeftenroom     € 4,50

Aspergeroom met grijze garnaaltjes    € 4,50

Groenteweelde met balletjes     € 3,50

Tomatenroom met balletjes      € 3,50

Gevogelteroom     € 3,50

Kippenroom Agnes Sorel     € 4

Brusselse broccoliroom met Port en Ardense ham     € 4

Heldere ossenstaartsoep     € 4

Consommé met Port of Sherry     € 4,50

Preiroom met Breydelspek     € 4

Warme tussengerechten vis

Stel zelf uw diner samen

Gebakken zalmfilet en fijne groentjes in tuinkruidensaus      € 10,50

Tongfilets op Normandische wijze     € 12,50

Tongfilet met garnalensaus  OF witloofsaus     € 12,50

Opgerolde tongfilet met zalm in witte wijnsaus     € 12,50

Zalmforel en langoustinenstaartjes in champagnesaus     € 12,00

Lotte met jonge prei in roomsaus     € 13,00

Lotte met rivierkreeftjes in dillesaus     € 13,50

Kabeljauwhaasje in wortel-venkelsaus     € 13,50

 

Bij al onze visgerechten worden hertoginnenaardappelen geserveerd.

De visgerechten kunnen ook als hoofdgerecht geserveerd worden mits supplement van de helft van de prijs per persoon.

“Gelieve ernstige allergieën aan specifieke voedingsmiddelen, met betrekking tot bestelde gerechten, VOORAF te vermelden aub !”